Músics alcoians al 27 Festival de Música d’Alacant

27 Festival de Música de Alicante

Del 16 al 24 de setembre, diferents músics alcoians participaràn al Festival de Música d’Alacant que organitzat pel Ministeri de Cultura enguany arriba a la 27 edició

Redacció
A més de Jordi Bernàcer que dirigirà la JONDE, al Festival destaca la presència del Col·lectiu ECCA -Escola de Creació i Composició d’Alcoi- amb intèrprets com Eduard Terol, Silvia Gómez-Maestro i diferents compositors vinclats al col·lectiu que protagonitzaran les audicions de la Trobada Professional de Música  Contemporània.

El Festival acull diferents concerts bàsicament al nou complexe cultural Las Cigarreras per formacions espanyoles de primera linia com l’ Orquestra Nacional d’Espanya o la de RTVE. Al rerefons està la celebració de l’Any Espanya-Russia que propiciarà la participació de solistes i formacions internacionals a més de diferents estrenes.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: