En setembre: Simposi Nacional sobre Carlos Palacio

Carlos Palacio García (Alcoi, 1911 – Paris, 1997)
Carlos Palacio García (Alcoi, 1911 – Paris, 1997)

El CAEHA ha previst per al proper 17 de setembre un simposi nacional sota el títol «Carlos Palacio: vivència i pervivència» que comptarà amb Marisa Blanes Nadal, Àngel Lluís Ferrando Morales, Luciano González Sarmiento, Andrés Ruiz Tarazona, Ricardo Senabre Sempere, i Enrique Téllez Cenzano com a ponents.

El simposi està obert a qualsevol persona interessada, en l’any centenari del neixement del compositor, i se celebrarà en el marc singular que ofereix Vil·la Vicenta, casa d’estiu de la família Gil-Albert, recentment rehabilitada i condicionada per la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i gestionada pel Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics, CAEHA.

Inscripció (en valencià)

Inscripción (en castellano)

Una respuesta a «En setembre: Simposi Nacional sobre Carlos Palacio»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: