La Música Primitiva amb Madame Humtata

Madame Humtata treballant amb la Banda Primitiva d'Alcoi
"Madame Humtata" treballant amb la Banda Primitiva d'Alcoi

Christine HinterkörnerMadame Humtata– ha estat uns dies a Alcoi per fí de revisar els arranjaments que ha preparat per a la Banda Primitiva i que son la base de l’espectacle previst al Teatre Calderón per al proper 25 de febrer.

Christine Hinterkörner (Freistadt -Austria, 1974) graduada per la Universitat Anton Bruckner de Linz en cant (jazz i pop), especialista en noves tecnologíes, compositora i DJ, ha creat música per a diferents espectacles de companyíes com ara la cía Sol Picó.

Madame Humtata’s Black Fat Spider, és un espectacle multidisciplinar que afegeix a la veu i performance de Madame Humtata, el so de la Banda Primitiva d’Alcoi, els teclats de Michael Horneki i la batería de Clemens Adlassnig amb els efectes de llum i videoprojecció dels artistes Reinhold Bidner i Joachim Zach.

Aquesta col·laboració amb artistes professionals d’Austria aporta una nova experiència de treball internacional a la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, en un terreny innovador per a les bandes de música: la incorporació de creació electrònica i multimedia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: