La presentació de Lilia, un homenatge a Ernesto Valor

L’Arxiconfraría de la Verge dels Lliris va presentar ahir al Cercle Industrial el número 25 de la revista LILIA, la revista de la festa de la Verge dels Lliris, i aprofita per a retre homenatge a Ernesto Valor, l’home que l’ha impulsada al llarg d’aquesta època

Ernesto Valor Calatayud (Alcoi, 1927)

Ernesto Valor Calatayud (Alcoi, 1927) duu el darrer quart de segle col·laborant amb l’Arxiconfraria de la Verge dels Lliris i encarregant-se directament de la confecció de la revista anual LILIA. Músic emèrit de la Corporació Musical Primitiva i Soci de Mèrit del CIM Apolo, amb innumerables textos sobre l’Alcoi musical publicaria al 1888 el seu Diccionario Alcoyano de Música y Músicos, obra fonamental per a conèixer la història musical de la ciutat.

Ahir, emocionat escoltava les paraules d’afecte de la presidenta de l’Arxiconfraria Marcela Martínez i de l’actual coordinadora de la revista Georgina Blanes i també la de la diputada Trini Miró que va recordar la seua adscripció a la Música Primitiva i constant disposició per a col·laborar amb l’Ajuntament quan ha fet falta, com en l’homenatge al mestre Blanquer, les seues publicacions i en definitiva l’estima que per Alcoi que ha manifestat  tota la vida. Tanmateix l’alcalde, Toni Francés, va agrair a Ernesto la seua permanent disposició  mantinguda al llarg del temps.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: