Santa Cecilia 2012: gratitud i reconeixement

Enrique García Casanova rep el reconeixement de la Música Primitiva

Paco Agulló, regidor de cultura a l’Ajuntament d’Alcoi, s’hi posa a disposició

JJFM
Ahir, dissabte 24 de novembre, al finalitzar el concert de bandes, les entitats musicals celebraren l’acostumat sopar de germanor, enguany a la seu de la filà llana. Com es habitual, totes van reconèixer el treball desinteressat que duen a terme en la persona d’algun del seus membres: la Corporació Musical Primitiva va retre homenatge a Enrique Gª Casanova. Així mateix, la Comissió de Santa Cecília va fer entrega dels corresponents guardons als guanyadors de les diferents competicions lúdic-esportives organitzades en aquesta edició 2012.

A l’acte assistiren representants de diferents grups polítics de l’Ajuntament d’Alcoi, entre els que s’hi comptava el recentment nomenat regidor de cultura, Paco Agulló, qui va dirigir la paraula als assistents -superant les dificultats de la deficient megafonia disponible-, expressant la disposició del govern municipal a l’hora d’escoltar les necessitats de les persones que formen aquest gran moviment de música, dansa i folkclor que -any rere any- s’apleguen a Alcoi per a celebrar la festa de santa Cecília.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: