Concert de Nadal de l’ Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant

Amb entrada lliure, el Teatre Calderón acull huí, dimecres 19 desembre a les 20h el Concert de Nadal de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA)

Orquestra Filharmonica de la Universitat d'Alacant

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant (OFUA), dirigida per Mihnea Ignat, oferirà el seu últim concert de Nadal aquest dimecres vinent 19 de desembre, a les 20 hores, en el Teatre Calderón d’Alcoi. El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA, a través de la seua Aula de Música, ha estat dissenyant una àmplia programació de concerts per al mes de desembre sota el lema «Concerts de Nadal de la UA».

Durant l’actuació s’interpretarà l’Obertura de l’òpera ‘Carmen’ de G. Bizet, ‘Danza Húngara No. 5’ en sol menor de J. Brahms, ‘El Vals de las Flores’ de Tchaikovsky, ‘Marcha Radetzky’ de J. Strauss, Preludi de ‘La Revoltosa’ de Ruperto Chapí, Preludi de ‘La Boda de Luis Alonso’ de J. Giménez, ‘Joy to the World’, ‘Silent Night’ i ‘Adeste Fideles’.

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant es va crear al novembre de 2005 com a plataforma estable per al perfeccionament dels estudis musicals, amb l’afany de contribuir a la difusió de la cultura musical en l’àmbit universitari. Integrada per 50 joves músics, la OFUA naix amb vocació de formació i amb l’objectiu de ser lloc de trobada per als músics universitaris dels diferents conservatoris i escoles de formació musical de la província. Dirigida des de la seua creació per Mihnea Ignat (Craiova, 1980), va fer la seua presentació amb motiu del Concert de Nadal celebrat en l’Església de La nostra Senyora de Gràcia el 16 de desembre de 2005, amb obres de Schubert, Fauré i Haendel, interpretades juntament amb la Coral Universitària.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: