El concert de Santa Cecilia 2012 en «Música i Poble»

Musica-i-Poble_171_p64La revista de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana inclou al seu darrer número de recent publicació digital, una crònica sobre el concert de bandes de Santa Cecilia 2012 dins de l’acostumada secció de noticies comarcals.

«Els músics alcoians celebren Santa Cecília amb un concert a tres bandes» és el títol de la ressenya signada per la corresponsal comarcal de l’Alcoià-Comtat, Maribel Vicedo, que ve il·lustrada amb la foto que reproduïm: Mariola Cortés i Jordi Monllor amb la Corporació Musical Primitiva interpretant el Concert per a dos clarinets de Franz Krommer sota la direcció dÀngel Lluís Ferrando.

Música i Poble nº171 – març 2013

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: