La Festa de Sant Jordi entra en la recta final

Concòrdia 2013 Associació de Sant Jordi d'Alcoi
Ramón Castañer (Alcoi, 1929 – Madrid, 2011) Detall del mural de Sant Jordi al Santuari de María Auxiliadora d’Alcoi en la Concòrdia de l’Associació de Sant Jordi

Huí dimarts 16 d’abril a les 20h, amb el trasllat processional de la imatge de Sant Jordi des del seu temple fins la Parròquia de Santa María s’enceten els cultes religiosos que la ciutat ofereix al sant patró, i d’aquesta manera s’entra en la recta final de la festa major alcoiana.

Els tres díes següents, a l’esglèsia de Santa María s’hi celebrarà el Solemne Tríduum, en el qual el Coro Cantores de Alcoy i la Coral Polifònica Alcoiana acompanyats per la Capella de la Música Vella d’Alcoi sota la direcció d’Àngel Lluís Ferrando, interpretarà els Goigs a Sant Jordi ó  Walí-Walí de Julio Laporta Hellín,  l’himne «Insigne Mártir» de Enrique Juan Merin i algunes parts de la Segona Missa Pontifical de Lorenzo Perosi; entre d’altres peces de George F. Haendel, Wolfgang A. Mozart, Giuseppe de Marzi i Giuseppe Verdi, autor aquest darrer del que enguany s’hi celebra el centenari del seu neixement.

Els barítons Alfonso Marco i Agustín García cantaràn les parts solistes.

Detall de la música programada al Tríduum 2013

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: