Àngel Lluís Ferrando presenta nou treball sobre Carlos Palacio

El nostre director presenta el llibre «Carlos Palacio: vivencia y pervivencia» el dijous 11 de setembre

PMB

 Portada Carlos PalacioÀngel Lluís Ferrando presenta el llibre «Carlos Palacio: vivencia y pervivencia« el dijous 11 de setembre a les 20 h. al Club d’Amics de la Unesco, que compta també amb la presència del regidor de Cultura, Francesc X. Agulló, i del President del Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics. Josep María Soriano.

 Es tracta d’un recull de sis treballs (signats entre altres per Marisa Blanes i el mateix Ferrando) al voltant de la seua vida i obra, que es van presentar al Simposi Nacional sobre la seua figura celebrat a Vil.la Vicenta al Salt l’any 2011 amb motiu del centenari del seu naixement. Aquest compositor alcoià va estar especialment compromés amb la II República, la qual li va encarregar diferents himnes per als seus combatents a la Guerra Civil. Va ser l’autor del Himne de les Brigades Internacionals amb lletra del poeta alemà Erich Weinert vivint la resta de la seva vida a l’exili a París.

 A.L.Ferrando,J.M.Soriano, P.Agulló i J.L.Santoja en l'acte de presentació
A.L.Ferrando,J.M.Soriano, P.Agulló i J.L.Santoja en l’acte de presentació (Foto: pagina66)

La banda Primitiva té enregistrada la suite «España en mi corazón» al CD gravat en 2000 «La Nostra Música» dirigida per Gregorio Casasempere Gisbert i l’ha interpretada en diverses ocasions: la darrera vegada el 10 de maig de 2009 al Teatre Calderón en el concert «Et in terra Pax» dirigit pel mateix editor del llibre Àngel Lluís Ferrando.

2 respuestas a «Àngel Lluís Ferrando presenta nou treball sobre Carlos Palacio»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: