“La ciutat dormida”: Tarda de tanaturisme amb música i literatura

La Primitiva intervé en la visita guiada al Cementeri Sant Antoni Abat d’Alcoi amb motiu del seu 125 aniversari

  PMB

Detalle del premiado panteón de Agustín Gisbert
L’Àngel del Silenci del Panteó on descansa Agustín Gisbert

El dissabte 8 de novembre a les 16.30 h., La Primitiva, sota la direcció d’Àngel Lluís Ferrando participa en una visita cultural guiada al Cementeri Sant Antoni Abat d’Alcoi amb motiu del seu 125 aniversari en una edició especial de la serie de rutes “La ciutat dormida”, en la qual interpreta dues marxes fúnebres de Rafael Casasempere i Amando Blanquer. Juntament amb la banda, també participa la Coral Polifònica Alcoiana i el Grup de Danses Sant Jordi amb el Ball del Vetlatori, que s’aniran intercalant amb una sèrie de textos recopilats per Jordi Botella i recitats per Juan Javier Gisbert i Ricard Sanz.

 El cementeri va ser premiat recentment per la revista especialitzada en temàtica funeràriaAdios”, concretament com a Millor Monument al Panteó d’Agustín Gisbert dissenyat per Fernando Cabrera, el qual data de 1903 i els seus principals materials són el ciment i el ferro, sobresortint la figura de l’Àngel del Silenci, d’estil modernista nouveau, assentada sobre una estructura en forma de dolmen que representa el fugaç de la vida. Gisbert va ser propietari de “La Casa del Pavo” i empresari fundador de la fàbrica de mistos La Mistera” el 1886.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s