Música per a Santa Cecília 2014

El Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta i la Corporació Musical Primitiva van dur a terme els seus compromisos en la festivitat de Santa Cecília

Cercavila previa al concert
Cercavila previa al concert (Foto extreta del perfil de Facebook del Grup)

PMB. El Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta va participar el passat dissabte 22 en la Missa en honor a Santa Cecilía interpretant “El Fandango de Xixona” i “La Dansà de El Pinós” amb el Grup de Danses Carrascal. Posteriorment van realitzar una cercavila juntament en el seu director Julio García Casasempere ambientant els carrers abans del concert de les tres bandes amb el pasdoble “Olga” de José Rafael Pascual Vilaplana, per a continuació i  amb el Grup de Dolçaines i Tabals Barxell tocar les peces “T’ho mereixes” de Francisco Valor Llorens i “Jaume Domenech” de J. Agustín Arbona Muñoz.

Rubio Olivares amb La Primitiva per Santa Cecília
Rubio Olivares amb La Primitiva per Santa Cecília

Per altra banda, La Primitiva va actuar en el concert de Santa Cecília efectuat al Teatre Calderón en l’últim lloc sota la direcció d’Àngel Lluís Ferrando amb l’actuació solista del clarinetista Pedro Rubio Olivares en una exquisida actuació de tres peces de meitat i finals del segle XIX “Capricho para clarinete” de Calvist; “Fantasía para clarinete” de Pérez Laporta i “Las flores rossinianas” de Cavallini. Malgrat el retard en l’horari d’actuació, els aplaudiments van ser ensordidors aconseguint La Primitiva altra actuació memorable constituint un luxe i un goig haver pogut compartir enregistrament i concert amb el mestre Olivares en dues setmanes consecutives.


És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s