Cicle cultural de conferències: El Nadal a Alcoi

Àngel Lluís Ferrando parla sobre la música de Nadal a Alcoi amb “Nadal, temps de música”

 nadal alcoi 2014PMB. Organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, el proper dijous 18 de desembre a les 19.30 al Centre Cultural Mario Silvestre, el nostre director Àngel Lluís Ferrando imparteix una conferència sobre la musica dels Nadals a Alcoi. Esta xerrada forma part d’un cicle que es desenvolupa la segona quinzena de desembre a l’esmentat centre cultural en el que participen el Vicerrector de Convergència Europea i de Qualitat de la Universitat de Valencia Antoni Ariño; la directora de l’Arxiu Municipal d’Ibi, María Jose Martínez Tribaldos; i Juan Giner Pastor, president de l’Associació Belenista d’Alacant.

 Enguany hi ha que afegir que l’obra “L’entrà dels reis” de Camilo Pérez Monllor, també compleix cent anys de la seua estrena el 5 de gener, ja que malgrat d’haver estat composta en 1913, no va ser estrenada fins 1915 en l’acte de Les Pastoretes que, aleshores es celebrava el mateix 5 pel matí,  degut a la copiosa nevada que va caure a Alcoi i comarca en 1914 que va fer que es suspengués l’acte de la Cavalcada.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s