Darrera conferència de “El Nadal a Alcoi”

Àngel Lluís Ferrando clou el cicle de conferències sobre el Nadal a Alcoi amb “Nadal, temps de música”

 Moment de la conferència el passat 18 de desembre
El regidor de Cultura Paco Agulló i Àngel Lluís Ferrando en la conferència del passat 18 de desembre (Foto:pagina66)

PMB.  El passat 18 de desembre i organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi,  el nostre director Àngel Lluís Ferrando va impartir una conferència sobre la musica dels Nadals a Alcoi amb l’epígraf  “Nadal, temps de música” que es pot recuperar per pagina66.

 En ella, ens detalla una serie de costums com la vinguda de joglars a Alcoi per Nadals als segle XIV; conceptes com la sibil.la o la misa de pastorel.la; músics com la família Santonja, i referències a obres com “El pardalot” de Juan Cantó; “L’entrà dels reis” de Camilo Pérez Monllor; “La Nochebuena en Alcoy” de Camilo Pérez Laporta, el repertori nadalenc d’Amando Blanquer i Consuelo Colomer i la banda sonora del Betlem de Tirisiti.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s