L’ empresa Viuda de Tadeo Juan, S.A. al Club Social Apolo

Sopar de Viuda de Tadeo Juan, S.A. al Apolo
Sopar de Viuda de Tadeo Juan, S.A. a l’Apolo

PMB. El divendres 19 de desembre, la quasi centenària empresa alcoiana de transports Viuda de Tadeo Juan, S.A. encapsalada pels seus gerents van celebrar el tradicional sopar de Nadal a les renovades instal.lacions del Club Social Apolo, reobertes desde el passat 4 d’octubre. En el transcurs del sopar, es va realitzar una simpàtica rifa en els que tots van obtindre premis.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s