Conferència: Els pasdobles de Francisco Esteve Pastor a l’Associació de Sant Jordi

La xerrada entra dins del grup d’activitats per a celebrar el centenari del naixement del compositor murer

 paco esteve conferencia RafaNota de premsa. El darrer 2014 s’acomplia el vint-i-cinquè aniversari de la desaparició del mestre Francisco Esteve Pastor (1915-1989), un dels grans compositors de la nostra música. És per aquesta efemèride que la Unió Musical de Muro li està dedicant un ample ventall d’actes entre xerrades, debats, concerts i l’enregistrament d’un CD monogràfic.

 Motiu pel qual el proper divendres 16 el director Rafael Garcia Vidal i l’historiador Frederic Oriola realitzaran una conferència titulada “Els pasdobles d’Esteve a l’Associació Sant Jordi” a la seua de la banda. L’objectiu de la conferència serà intentar fer una panoràmica de la seua aportació musical a partir de l’anàlisi dels pasdobles premiats al Concurs de Composició organitzat per l’Associació Sant Jordi d’Alcoi. En concret: «La Plana de Muro» (1er. Premi 1973), «Eduardo Borrás» (2º Premi 1973), «Brisas de Mariola» (1er. Premi 1976), «Homenaje» (2º Premi 1979), «Tayo» (1er. Premi 1983) i «L’Alcoià» (1er. Premi 1986).

 
 
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s