Ovidi Montllor, en el vinté aniversari de la seva mort

El Barnasants reivindicarà la seua figura desde gener fins la seva cloenda a l’abril a Alcoi

"Furtivos" de José Luis Borau, estrenada al Cinema Goya el 15 de març de 1976, siga la millor pel.lícula a la filmografia de l'Ovidi
«Furtivos» de José Luis Borau, estrenada al Cinema Goya el 15 de març de 1976, és la millor pel.lícula a la filmografia de l’Ovidi

PMB. El Barnasants, festival dedicat a la cançó d’autor, tindrà com a protagonista principal a Ovidi Montllor en el vinté aniversari de la seva mort, amb més d’un centenar de concerts que s’inicia el 24 de gener a Terrassa amb l’espectacle de Toti Soler titulat «L’Ovidi, poema sense acabar», interpretat per l’actor Joan Massotkleiner i la veu de Gemma Humet, i conclourà el 14 d’abril amb l’espectacle «El(s) poeta de l’Ovidi», amb Mercedes Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives a Alcoi.

 Altres noms que seran presents en els quatre mesos de durada del festival són Maria de Medeiros, Paco Ibáñez, Kiko Veneno, Ismael Serrano, Javier Krahe, Pedro Guerra, i els catalans Anna Roig, Adrià Puntí, Marc Parrot, Quico Pi de la Serra, Cesk Freixas, Marina Rossell, El Niño de la Hipoteca, Sanjosex, Sílvia Comes, Joan Dausà, Roger Mas, Maria del Mar Bonet amb Amancio Prada, Gerard Quintana, Joan Amèric, Dani Flaco i Pau Alabajos.

 La recta final del festival se celebrarà a València, on tindran lloc diferents propostes relacionades amb Montllor, amb la presentació del llibre «L’Ovidi poeta», un recital de Kiko Veneno i la presentació de l’espectacle «Ovidi Simfònic» al Teatre Calderón d’Alcoi del que informaren més endavant.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: