José María Valls Satorres: 70 anys unit a la música

La Societat Musical Nova d’Alcoi dedica un concert monogràfic a la seua figura i obra

cartell valPMB. El diumenge 15 de febrer al Saló Rotonda del Cercle Industrial a les 12 h., la Societat Musical Nova d’Alcoi sota direcció de Joan Doménech Calaforra interpreta un concert monogràfic en homenatge al mestre José María Valls Satorres, compositor e incansable divulgador de la música alcoiana.

Valls Satorres recibe la Insignia de Oro de la Societat Musica Nova de manos de su presidente J. Antonio Llinares (Foto: Información)
Valls Satorres rep la Insígnia d’Or de la Societat Musica Nova de mans del seu president José Antonio Llinares (Foto: Información)

De entre les dues parts del concert, apareix l’estrena de la marxa cristiana «Almería, músic i fester», juntament amb els pasdobles «Círculo Industrial de Alcoy» i «Per a La Nova»; la fanfàrria «Serra de Mariola»; la marxa mora «Al-Basora»; la ja clàssica «Pas als Maseros» i el poema simfònic «Al-Azraq» que consta de vuit moviments: «Canto almuecín al salir el sol», «El Barranc del Cinc», «Al-Azraq», «La Kàbila», «Aproximación de las tropas cristianas», «Canto musulmán», «El Barranc de la Batalla» i «La paz, el silencio». Aquesta obra va ser estrenada per La Primitiva al concert del Diumenge de Rams de 2008.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: