«La música de Nadal a Alcoi», nou treball d’Àngel Lluís Ferrando

El llibre, editat per CAEHA, va ser presentat el dimecres 4 de març

La música de Nadal a Alcoi
Portada de «La música de Nadal a Alcoi» (2015) d’Àngel Lluís Ferrando

PMB.  El dimecres 4 de març va ser presentat el darrer llibre del nostre director Àngel Lluís Ferrando, «La música de Nadal a Alcoi», editat pel Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) amb col.laboració de l’Ajuntament. Aquest llibre és el reflex escrit del que va ser la passada conferència que el mateix Ferrando va realitzar en el Centre Cultural el 18 de desembre de 2014, on es reuneixen una sèrie de conceptes, dades, dates, compositors i obres relacionades amb el Nadal alcoià com la sibil.la o la misa de pastorel.la; músics com la família Santonja; referències a obres com «El pardalot» de Juan Cantó, «L’entrà dels reis» de Camilo Pérez Monllor, «La Nochebuena en Alcoy» de Camilo Pérez Laporta, el repertori nadalenc d’Amando Blanquer i Consuelo Colomer o també,  la banda sonora del Betlem de Tirisiti.

Josep María Soriano, Àngel Lluís Ferrando, Paco Agulló i Josep Lluís Santonja
Josep María Soriano, Àngel Lluís Ferrando, Paco Agulló i Josep Lluís Santonja (Foto: pagina66)

Ferrando va estar acompanyat en la roda de premsa del regidor de Cultura, Paco Agulló; del director de l’Arxiu Municipal,  Josep Lluís Santonja i del president de CAEHA, Josep María Soriano, el qual va anunciar que ja es trovaba el llibre a les llibreries al mòdic preu de 3 euros. Tot el que plasma aquest llibre és un altre dels motius pels quals des de la Regidoria de Cultura es treballa perquè el Nadal alcoià sigui declarat Patrimoni de la Humanitat

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Un comentario en “«La música de Nadal a Alcoi», nou treball d’Àngel Lluís Ferrando

  1. Pingback: El CAEHA estrena pàgina web | CIM Apolo - Noticies / News / Noticias

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s