Esclats presenta «Percussion Plus» amb Júlia Farrés-Llongueras i Igor Lesnik

El concert i la Master Class es desenvolupa el dissabte 14 de març al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi

 

programa_esclats2015PMB. El dissabte 14 de març de 2015 a les 20 h, el quartet de percussió Esclats ofereix junt amb el percussionista croata Igor Lesnik i la soprano catalana Júlia Farrés-Llongueras un nou concert amb un programa compost d’obres del mateix Igor Lesnik al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi. Juntament a este concert, Lesnik imparteix una Master Class  al voltant dels timbals el dissabte pel matí.

 L’única condició per a poder participar és comprar l’entrada del concert i al mateix temps apuntar-se a la Master Class de forma totalment gratuïta. El mínim d’alumnes per a fer el màster serà de deu alumnes. Més informació: http://www.esclats.com o http://www.facebook.com/esclats

 

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: