“Un blanc i negre ple de colors” de Paco Grau per al Dia del Llibre

Un exemplar es pot adquirir gratuïtament en algunes llibreries alcoianes el 23 de abril, Dia de Sant Jordi i del Llibre

Paco Grau LibroPMB. Una sèrie d’activitats culturals s’han desenvolupat durant el mes d’abril per la festivitat de Sant Jordi, Dia del Llibre“, sent el dia assenyalat l’ideal per a la compra d’un bon llibre. Un grup de llibreries participants (Bretón, Cosmos, Exlibris, Llorens, Mabe, Mariola, Natura, La Pluma de Cervantes, Quaderns, Santonja, Tinta, Universal i Zona Nord) ofereixen un 10 % de descompte per la compra de llibres, juntament amb l’obsequi del llibre de fotografies de Paco Grau “Un blanc i negre ple de colors. Moros i Cristians, 1979-1989”. Es tracta d’una selecció amb cent fotografies de temàtica festera de la seua etapa com a fotógraf del periòdic “Ciudad”. Aquesta iniciativa ha estat organitzada per la xarxa de Biblioteques Municipals  i l’Ajuntament d’Alcoi.


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s