Presentació i audició de “Sinfonía Diana Cazadora” i del llibre “Rigoberto Cortina (1843-1920): vida y obra a la luz de las fuentes documentales”

La presentació va anar a càrrec del director e investigador musical Robert Ferrer al Club Social Apolo el dissabte 9 a les 12 h.

PortadaDIANACAZADORAPMB. L’única obra simfònica que es conserva de Rigoberto Cortina (Godella, 1843-Valencia, 1920) és “Sinfonía Diana Cazadora, justament als arxius de la Corporación Musical Primitiva i que ha estat reconstruïda i editada per la Diputació de València en la col·lecció Retrobem la Nostra Música gràcies a les investigacions del director i investigador musical Robert Ferrer Llueca (Faura, 1984). El mateix Ferrer Llueca va presentar aquesta edició i la audició de l’enregistrament en CD dirigit per ell i interpretat per l’Orquestra del Casino Musical de Godella que també ha estat editat per Diputació. Així mateix, el seu llibre “Rigoberto Cortina (1843-1920): vida y obra a la luz de las fuentes documentales”, que es tracta del primer llibre sobre la vida i obra del compositor godellense i editat pel suport de la Institució Alfons el Magnànim, també fou presentat en este acte que va albergar el Club Social Apolo, el passat dissabte 9.

Robert Ferrer i Jaume Jordi Ferrando en un moment de la presentació
Robert Ferrer i Jaume Jordi Ferrando en un moment de la presentació (Foto: Carolina Cordón)


 

Un comentario en “Presentació i audició de “Sinfonía Diana Cazadora” i del llibre “Rigoberto Cortina (1843-1920): vida y obra a la luz de las fuentes documentales”

  1. Pingback: Lluís Torró, Josep Francesc Almería, Robert Ferrer y La Unión Musical de Muro, entre los premiados en la XVI Gala de los Premios Euterpe | CIM Apolo - Noticies / News / Noticias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s