«Alcoi, les fotos de la Guerra 1936-1939»: novetat editorial

El nou treball d’Àngel Beneyto i Josep Lluís Santonja es presenta el 13 de maig al Centre Cultural Mario Silvestre

alcoi_les_fotos_de_la_guerra1-copiarPMB. El llibre «Alcoi: les fotos de la Guerra 1936-1939» és el fruit del treball constant d’Àngel Beneyto i Josep Lluís Santonja de recuperació i reunió de testimonis gràfics sobre el període 1936-1939 de la Guerra Civil en Alcoi. La majoria de les fotos procedeixen d’una part de dos metges noruecs que el 1937 van arribar en missió humanitària a Alcoi a muntar l’Hospital SuecNoruec; i per una altra part d’un soldat italià que es va enrolar en el cos de legionaris italians que van participar en la Guerra Civil. També s’han obtingut algunes fotos dels bombardejos que va patir la ciutat entre 1938 i 1939 en els arxius militars italians

 El llibre, editat pel CAEHA i l’Ajuntament d’Alcoi, es presenta el dimecres 13 de maig a les 20 h. al Centre Cultural Mario Silvestre i compta amb la presència de l’alcalde Antonio Francés, el Regidor de Cultura Francesc X. Agulló i el president del CAEHA, Josep Maria Soriano.

2 respuestas a ««Alcoi, les fotos de la Guerra 1936-1939»: novetat editorial»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: