XXV Mostra de Teatre d’Alcoi

La nova edició de la Mostra de Teatre compleix 25 anys i té lloc entre el 30 de maig i el 5 de juny

 

Mostra Teatre 2015  PMB. L’organització de la Mostra de Teatre decideix aquest any allargar l’edició a set dies amb 25 representacions justes per coincidir amb l’aniversari d’aquest esdeveniment cultural. Amb «Aladín: Un musical genial« de la Companyia Trencadís, s’inicia la Mostra el dissabte 30 de Juny a les 19 h. per a finalitzar el divendres 5 de juny amb José Sacristán i «Caminando con Antonio Machado«. Entre ambdues dates, aniran desfilant per Alcoi actors i companyies de la talla de Xavi Castillo, Faula Teatre, La Fura dels Baus, La Dependent, Els Joglars, Angoixa Teatre i Maduixa Teatre. Així mateix, hi haurà sessions escolars concertades amb Lupa Teatre, PTV Clowns o Saga Producciones en els escenaris del Teatre Calderón, Teatre Principal, Centre Cultural Mario Silvestre, Teatre Salesians i la Plaça de Dins.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: