José Benjamín González dimiteix com a president de La Primitiva

El, fins ara, vicepresident, Emilio Bou Pastor el substituirà en el càrrec

José Benjamín González Gomis (Alcoi, 1990)
José Benjamín González Gomis (Alcoi, 1990) en les passades festes

CIM APOLO – Comunicació Social. El passat mes de maig, José Benjamín Gonzaléz Gomis, va presentar la seva dimissió com a president de la Corporació Musical Primitiva. Aquesta decisió va ser presentada als membres de la Junta Directiva per a, posteriorment, comunicar-ho als companys de la banda. El motiu principal d’aquesta decisió ha estat la incompatibilitat d’horaris per ampliació d’estudis musicals, tal com va informar personalment: «Motivos de agenda y académicos me han llevado a tener que tomar esta decisión. En estos momentos no puedo dedicarle a la Primitiva la atención y  tiempo que requiere y que yo querría proporcionarle».

Serà substituït en el càrrec pel, fins ara, vicepresident de la banda, Emilio Bou Pastor, acompanyat del secretari Jordi Monllor Oltra i altres vocals de la Junta fins a la convocatòria de noves eleccions previstes per al curs vinent.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: