Nova edició del SENT-ME en Cocentaina entre el 13 i 18 de Juliol

El període de matrícula finalitza el 30 de Juny i tornarà a comptar amb la presència d’Ara Malikian

 

cartel-sent-me-cocentaina-2015-jpg  PMB. L’alcalde de Cocentaina, Rafael Briet; la regidora de Cultura, Marcela Richart, i el director artístic del SENT-ME, Ignacio García-Vidal, van presentar el passat 28 d’abril a l’Ajuntament de Cocentaina els continguts del SENT-ME COCENTAINA 2015.

 La segona edició del SENT-ME es basa en tres blocs de continguts: cursos d’especialització musical, conferències-trobades i concerts i va dirigit a tots els estudiants de flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó, violí, viola, violoncel, contrabaix i direcció d’orquestra del món. A més, enguany, es presenta com a novetat el SENT-MET, un taller musical per a xiquets de 4 a 9 anys, impartit per una de les grans especialistes nacionals en aquest àmbit: Elena Huidobro.

 Grans professionals de la música estaran presents amb les seues classes i concerts en el SENT-ME COCENTAINA 2015, com el violinista Ara Malikian acompanyat de l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia dirigida pel mateix Ignacio García Vidal; l’International Trombone Ensemble, o solistes i catedràtics del Teatro Real de Madrid, la West Eastern Divan Orchestra, de Daniel Barenboim, Deutsche Kammerphilharmonie de Bremen, Orquestra del Palau de Les Arts de València, Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Conservatori Superior de Castella i Lleó, Real Conservatori Superior de Madrid, MUSIKENE, entre altres. La matrícula per a tots els alumnes queda oberta des de l’1 de maig, i existeix un límit màxim de places per especialitat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: