Víctor Martínez Jaén guanya la final de Lingüística OLE 201 a Elx

L’alumne del IES Pare Vitoria i saxofonista de La Primitiva participarà en les Olimpíades Lingüístiques Internacionals a Blagoevgrad (Bulgaria)

Víctor Martínez Jaén (Alcoi, 1997)
Víctor Martínez Jaén (Alcoi, 1997)

PMB. Víctor Martínez Jaén ha guanyat la final de la competició espanyola de Lingüística OLE 201, celebrada a la Nau de la Innovació del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx. El membre de La Primitiva, juntament amb altres estudiants d’Alacant, Elx i Llíria representaran Espanya en les Olimpíades Lingüístiques Internacionals (IOL), que tindran lloc a finals de juliol a Blagoevgrad (Bulgària) i en la qual s’enfrontaran a equips de més de 25 països.

 La OLE és una competició de lingüística que se celebra a Espanya en què estudiants de Secundària i Batxillerat han de resoldre problemes relacionats amb llengües del món. Sense saber d’aquestes llengües, els participants aguditzen el seu enginy, la seva capacitat de pensament analític i lògic, així com la seva paciència i imaginació per resoldre els trencaclosques plantejats. La OLE és la porta d’entrada a les Olimpíades Lingüístiques Internacionals, que se celebren anualment des de 2003 amb la participació de països amb més de 40 anys de tradició en competicions d’aquest tipus. 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: