El concert «Perquè volem!» (Ovidi Simfònic) tornarà a Barcelona

Presentat en roda de premsa el CD amb l’enregistrament en directe del concert del passat 12 d’abril al Teatre Calderón i que es repetirà a Barcelona el proper més de setembre

 

Moment del "Perquè volem" (Foto: Diego Valor)
Moment del «Perquè volem» (Foto: Diego Valor)

PMB.  El concert ha estat promocionat a la XI Fira Modernista que s’ha desenvolupat a Barcelona els dies 5, 6 i 7 de Juny ja que aquest tornarà a celebrar-se a la capital comtal, en companya de la Coral Sant Jordi, coincidint amb la festivitat de la Mercè el cap de setmana del 19 i 20 de setembre. Juntament amb aquest concert, la Regidoria de Turisme d’Alcoi també ha estat presentant altres aspectes turístics com les rutes modernistes amb l’exhibició del documental El Somni Modernista, indústria i art , ja que la nostra ciutat forma part de la Ruta Europea del Modernisme.

Paco Agulló i Àngel Lluís ferrando presentant el CD simfònic de l'obra de l'Ovidi
Paco Agulló i Àngel Lluís Ferrando presentant el CD simfònic de l’obra de l’Ovidi (Foto: Aramultimedia)

Per altra banda, el dimarts 9 de Juny, Àngel Lluís Ferrando i el regidor de Cultura en funcions, Paco Agulló, van presentar el CD amb l’enregistrament en directe del concert que La Primitiva i la Coral Sant Jordi van celebrar el passat 12 d’abril al Teatre Calderón, dins dels actes de cloenda del festival Barnasants. Financiat i organitzat pels Ajuntaments d’Alcoi i Barcelona, s‘han editat mil exemplars que es repartiran entre els  col·laboradors que han participat en la celebració de l’any Ovidi. Al CD apareixen també els arxius PDF amb els arranjaments que el mateix Ferrando va realitzar per al concert.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: