Concert d’estiu de La Primitiva el diumenge 5 de juliol

Un monogràfic sobre la sarsuela és la proposta de la banda per a finalitzar el curs

2015_Concert-Estiu_Primitiva-Alcoi PMB. Sota la batuta d’Àngel Lluís Ferrando, La Primitiva ofereix el concert d’estiu el diumenge 5 de juliol a les 19.30 h. en la Plaça Ferrándiz i Carbonell, dedicat al món de la sarsuela.

Jesús Guridi, Gerónimo Jiménez, Ruperto Chapí i Tomás Bretón són els creadors de El Caserío, La Meiga, La Tempranica, La Revoltosa i La Verbena de la Paloma que composen el programa del concert. Aquest s’enmarca en la XX Campanya Música als Pobles de la Diputació Provincial d’Alacant i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: