Molt prompte. Nou cicle: Una dècada sense Blanquer

 Cabecera

En substitució del cicle Deconstruint «Uzúl el-msélmin» que, amb gairebé  1.700 visites entre tots els seus capítols avalen l’èxit d’aquesta proposta, emprendrem molt aviat un altre cicle en homenatge a Amando Blanquer Ponsoda en el desè aniversari de la seva mort, que es compleix el 7 de juliol. Una selecció d’articles periodístics publicats al llarg de la seva vida i altres inèdits per a aquesta nova sèrie conformaran un apassionant retrat del compositor, possiblement, més admirat i respectat pels seus paisans i el músic alcoià més venerat internacionalment.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: