Tercera edició de «Jazz amb la Manco»

Noves actuacions musicals amenitzaran les nits d’Alcoi i comarca

Jazz amb la MancoPMB. Organitzat per la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, es celebra la tercera edició del cicle «Jazz amb la Manco». La Intokables Big Band, AC/DX Dixie Band i Ciutat Big Band són els grups que amenitzaran les nits estiuenques d’Alcoi i comarca dins d’aquest cicle que, enguany, aposta pel format Big Band. Amb un concert ajornat per la pluja, va arrancar la Intokables Big Band a Gaianes el 20 de juny finalitzant el 13 de setembre amb el mateix grup a Banyeres de Mariola. El proper concert es celebra el divendres 10 a les 23 h. al Centre Cultural El Teular de Cocentaina a càrrec de Ciutat Big Band d’Alcoi.

Una respuesta a «Tercera edició de «Jazz amb la Manco»»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: