Concert d’estiu de la Unió Musical d’Alcoi a Cocentaina

El proper dissabte 11 de Juliol a les 21 h. al Pati d’Armes del Palau Comtal

unio_musical_alcoi_-_musica_als_pobles_-_cocentainaLa Unió Musical d’Alcoi sota la batuta del seu titular, Gaspar Nadal Maronda, ha programat un concert d’estiu amb temàtica festera previst per al dissabte 11 de Juliol a les 21 h. al Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina.

El programa consta de dues parts amb el següent repertori: El Fusteret, de Manuel Boscà; No m’ho puc llevar del cap, de Gustavo Pascual; Gloria, de Pedro J. Sanjuán; La voz de Buñol de Manuel Carrascosa; Rafel el fuster de Rafael Alcaraz; Marrakesch, de José María Ferrero; Santos, poetas y guerreros, de Enrique Igual; Gallardía española de Francisco Esteve Pastor; El mestre a Alcoy de José Pérez Vilaplana; Paco Verdú, d’Amando Blanquer; Quebrantà, de José Rafael Pascual; Ben Al-Sahagui, de Francisco Valor; El camino, de José Vicente Egea; i, Ser Aben, de Rafael Mullor.

El concert, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cocentaina i s’enmarca en la XX Campanya «Música als Pobles» de la Diputació Provincial d’Alacant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: