La Primitiva tanca el curs 14/15 amb el concert d’estiu


Foto: Joan Peña Sempere
Foto: Joan Peña Sempere

PMB. En plena onada de calor estiuenca, va tindre lloc el passat diumenge 5 de juliol a la plaça de Ferrándiz y Carbonell d’Alcoi, el concert d’estiu que ofereix La Primitiva gairebé tots els anys, dins de la campanyaMúsica als Pobles” finançat per la Diputació d’Alacant amb suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

Foto: Pepi Pascual
Foto: Pepi Pascual

En un concert enterament dedicat a la sarsuela, el públic va poder gaudir de les composicions dels mestres Guridi, Chapí, Bretón i Giménez, dirigides pel director titular Àngel Lluís Ferrando. Iniciant-se amb les melodies gallegues de La Meiga i finalitzant amb les notes del villener Chapí amb la popular La Revoltosa, la banda tanca la temporada 2014/15 juntament amb un sopar de germanor que va tenir lloc la nit anterior als jardins del Club Social Apolo. Per últim, és d’agrair que familiars, amics i altre públic en general triessin quedar-se un any més amb la banda en comptes d’anar a la platja o prendre un bon refresc en una tarda de diumenge asfixiant.

*El material fotogràfic ha estat cedit per María Cabanes i Pepi Pascual i gràcies especials als joves artistes Joan Peña Sempere, Laura Martínez Pascual i Pau Martínez Pascual.*

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s