La Primitiva tanca el curs 14/15 amb el concert d’estiu


Foto: Joan Peña Sempere
Foto: Joan Peña Sempere

PMB. En plena onada de calor estiuenca, va tindre lloc el passat diumenge 5 de juliol a la plaça de Ferrándiz y Carbonell d’Alcoi, el concert d’estiu que ofereix La Primitiva gairebé tots els anys, dins de la campanya «Música als Pobles» finançat per la Diputació d’Alacant amb suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

Foto: Pepi Pascual
Foto: Pepi Pascual

En un concert enterament dedicat a la sarsuela, el públic va poder gaudir de les composicions dels mestres Guridi, Chapí, Bretón i Giménez, dirigides pel director titular Àngel Lluís Ferrando. Iniciant-se amb les melodies gallegues de La Meiga i finalitzant amb les notes del villener Chapí amb la popular La Revoltosa, la banda tanca la temporada 2014/15 juntament amb un sopar de germanor que va tenir lloc la nit anterior als jardins del Club Social Apolo. Per últim, és d’agrair que familiars, amics i altre públic en general triessin quedar-se un any més amb la banda en comptes d’anar a la platja o prendre un bon refresc en una tarda de diumenge asfixiant.

*El material fotogràfic ha estat cedit per María Cabanes i Pepi Pascual i gràcies especials als joves artistes Joan Peña Sempere, Laura Martínez Pascual i Pau Martínez Pascual.*

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: