Concert d’estiu de la Societat Musical Nova a Beniarrés

El proper dissabte 18 de Juliol a les 22 h. a la Plaça de l’Ajuntament

Concert NovaLa Societat Musical Nova d’Alcoi sota la batuta del seu titular, Joan Doménech Calaforra, ha programat un concert d’estiu amb un variat repertori previst per al dissabte 18 de Juliol a les 22 h. a la Plaça de l’Ajuntament de Beniarrés.

El programa és el següent: el pasdoble Radio Alcoy 1955 de José Carbonell, el preludi del segon acte de la sarsuela El caserío de Jesús Guridi; la simfonia Entornos d’Amando Blanquer i una segona part amb una selecció d’arranjaments per a banda de bandes sonores de films Disney com El libro de la selva de Robert B. Sherman; El rey león de Hans Zimmer i Elton John i La bella y la bestia, d’Alan Menken i Howard Ashman.

El concert, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Beniarrés i s’enmarca en la XX Campanya «Música als Pobles» de la Diputació Provincial d’Alacant, després dels concerts oferits per La Primitiva a Alcoi i la Unió Musical d’Alcoi a Cocentaina.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: