Conferència d’Àngel Lluís Ferrando sobre Enrique Calvist a Madrid

Té lloc el 22 de juliol dins del ClarinetFest 2015 que es celebra a la capital espanyola

ClarinetFest 2015PMB. Del 22 al 26 de juliol es celebra a Madrid al Centre Cultural Conde Duque de Madrid el Congrés Mundial del Clarinet, ClarinetFest 2015, organitzat pel ADEC (Asociación para el Estudio y el Desarrollo del Clarinete) i l’Ajuntament de Madrid. L’edició d’enguany està dedicada a la figura d’Antonio Romero y Andia (1815-1886) del qual es celebra el bicentenari del seu naixement.

Dins de la sèrie d’actes culturals que ofereix el Congrés, apareix la xerrada que ofereix Àngel Lluís Ferrando sobre la figura d’Enrique Calvist el dimecres 22 a la tarda.  Des de fa uns anys, Ferrando col·labora amb el clarinetista Pedro Rubio Olivares en la investigació sobre la figura de Calvist tenint com a resultat l’estudi «Una mirada hacia Enrique Calvist y Serrano (ca. 1851-1897) » i la recuperació de la seva música per a banda i clarinet solista. Recientment, La Primitiva va enregistrar el «Capricho para clarinete» de Calvist, juntament amb el professor Olivares per a un futur CD sobre la música per a clarinet del segle XIX.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: