Presentació de la Tercera Edició de la Regata Vela Círculo Industrial-Club Náutico El Campello

Intervé un grup reduït de La Primitiva i el Coro El Trabajo amb la «Salve Marinera» de Camilo Pérez Monllor

DSC_0262
Uns membres del Cor El Trabajo i La Primitiva interpreten la Salve Marinera

PMB. El passat dimecres 15 de juliol, sota direcció d’Àngel Lluís Ferrando, un grup reduït de La Primitiva i el Cor El Trabajo va interpretar la Salve Marinera de Camilo Pérez Monllor i Chordiet de Gregorio Casasempere Juan, dins dels actes de presentació de la Regata de Vela Círculo IndustrialClub Náutico de El Campello que es desenvoluparà el 3 d’octubre.

El primer a intervindre va ser Pepe Abad, com a responsable de la Secció Nàutica del Círculo Industrial, després va prendre la paraula Eloy Infante, en representació del Club Náutico de El Campello i finalment va parlar el president del Círculo Industrial d’Alcoi, Eduardo Segura. És la segona vegada que la banda intervé en aquest acte després de la gravació que va tenir lloc el passat any sobre la Salve Marinera de Pérez Monllor per a pagina66 en la seva sèrie Converses de Cultura.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: