Concert d’estiu de la Societat Musical La Pau de Beneixama

El proper divendres 31 de Juliol a les 23 h. a la Plaça La Torre

BeneixamaPMB. La Societat Musical La Pau de Beneixama sota la batuta del seu titular, Àngel Lluís Ferrando, ha programat un concert d’estiu amb pasdobles toreros previst per al divendres 31 de Juliol a les 23 h. a la Plaça La Torre de Beneixama.

El programa consta de dues parts amb el següent repertori: Nerva, de Manuel Rojas; Ópera flamenca, de Luis Araque; Ragón Falez i Churumbelerías d’Emilio Cebrián; Tercio de quites, de Rafael Talens; España Cañí i Cielo andaluz de Pascual Marquina; Gitanillo de Triana i Agüero de José Franco Ribate; Fiesta en la caleta de Jaume Teixidor; La oreja de oro de Mariano San Miguel; i Pinturerías de Martín Alonso.

El concert, compta amb la participació, en algunes obres, del noviller Adrián Velasco i les ballarines Esther Balsalobre i Alicia Gandía, amb col.laboració de l’Ajuntament de Beneixama i s’emmarca en la XX Campanya «Música als Pobles» de la Diputació Provincial d’Alacant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: