Jordi Bernàcer, nou director titular de l’Òpera de San Francisco

El mestre alcoià ocuparà el càrrec fins 2017 en substitució de Giuseppe Finzi

Bernàcer i Maazel
Jordi Bernàcer en un assaig amb Lorin Maazel (Foto: Arxiu)

PMB. El divendres passat, les xarxes socials i la premsa local van bullir i es van fer ressò de la notícia que Jordi Bernàcer serà el nou director titular de l’Òpera de San Francisco. Un comunicat oficial informava de tal fet indicant que el alcoià substituïa en el càrrec a l’italià Giuseppe Finzi fins desembre de l’any 2017 que renunciava per incompatibilitats d’agenda. Entre els pròxims treballs, Bernàcer farà d’assistent musical del director artístic, l’italià Nicola Luisotti, amb qui treballarà Luisa Miller de Verdi, Lucia di Lammermoor de Donizetti i Don Carlo de Verdi.

Aquesta notícia ha estat rebuda amb entusiasme i alegria per tot l’elenc musical alcoià, el qual ha estat portaveu de missatges de felicitació cap al mestre alcoià, als quals ens afegim. Bernàcer té un ampli currículum a l’esquena malgrat la seva joventut, i amb anys d’estudis, treball i sacrifici.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: