Nova col.laboració de Jaume Jordi Ferrando a la revista «Lilia»

La revista ofereix un nou capítol de la sèrie «La Música de Inspiración Mariana», dedicat a Jorge Mira Carbonell

Juan María Abad Carbonell (Alcoi, 1871-1936)
Juan María Abad Carbonell (Alcoi, 1871-1936)

PMB. El dilluns passat 14 de setembre, va tenir lloc al Saló Rotonda del Círculo Industrial la presentació d’un nou número de la revista Lilia, dins dels actes que organitza l’Arxiconfraria Mare de Déu dels Lliris en honor a la Patrona d’Alcoi.

Dins dels continguts que ofereix la revista, apareixen dos nous textos del nostre company Jaume Jordi Ferrando Morales. El primer és un complet inventari de totes les partitures publicades al llarg dels anys a la revista des de 1988, incloent títol de l’obra, any de composició i autors de la música i la lletra. Per altra banda, el segon text és una nova entrega de La música d’inspiració mariana amb el títol La Sabatina a la Immaculada de la Font Roja que ens parla de l’obra de 1910 Felicitación sabatina a la Virgen de los Lirios amb música de Jorge Mira Carbonell (director de La Primitiva entre 1902 i 1905) i lletra de mossèn Juan María Abad Carbonell (Alcoi, 1871-1936), acompanyat de la seua partitura supervisada per l’organista Rafael Rufino Valor.

És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf
És Titol.lat Superior en Harmonia, Contrapunt, Fuga, Composició i Instrumentació, Direcció de Cors, i Direcció d’Orquestra. També es titol.lat en Piano, Viola, Clarinet, Llenguatge Musical, Transposició i Acompanyament. – See more at: http://www.musicafestera.com/autors/mullor-grau-rafael#sthash.aje8kkyh.dpuf

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: