Cent anys de pols i pua: L’Harmònica Alcoiana celebra el seu centenari

El concert commemoratiu es celebra el 4 d’octubre al Teatre Calderón amb Vicente Juan Sanoguera com un dels directors convidats

l'Harmònica Alcoiana al Palau de la Música de València el passat mes de novembre
L’Harmònica Alcoiana al Palau de la Música de València el passat mes de novembre

PMB. El diumenge 4 d’octubre celebra el primer centenari de la seua fundació l’orquestra de plectre Harmònica Alcoiana amb un concert presentat per Juan Javier Gisbert Cortés. Compost d’obres d’autors alcoians, està dividit en tres parts amb el següent programa: el pasdoble anònim El Verderol, el cuplé Las gafas negras, de Manuel Penella; en la segona part, Un recuerdo a la Infantil,  de Julio Laporta; la suite Ecos levantinos de Gonzalo Barrachina amb dos moviments: la Romería i Danza característica amb Vicente Juan Sanoguera Rubio com a director convidat; Segunda Zambra Oriental, de José Carbonell i En estilo popular d’Amando Blanquer, dirigides per Moisés Olcina; i la serenata espanyola Junto a mi reja de José Espí i el poema simfònic Leyenda de José Carbonell, sota la batuta de Francisco M. Fenollar. La tercera part amb la suite En el Albaicín de Gonzalo Blanes amb quatre temps: Camino de la Feria, Fiesta Gitana, Bajo los limoneros i A orillas del Genil. El concert té lloc a les 19 h. i el seu director titular és Enrique J. Peidro Baldó.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: