Entrada de Moros i Cristians a l’Alqueria d’Asnar

Un conjunt de La Primitiva va participar a les Festes de l’Alqueria d’Asnar el passat dissabte 26 de setembre

 (Foto: Laura Martínez)
(Foto: Laura Martínez)

PMB. El passat 26 de setembre, un grup reduït de La Primitiva va desfilar en l’Entrada de Moros d’Alqueria d’Asnar, municipi del Comtat,  que va celebrar les seves festes en honor a Sant Miquel. Els músics van tancar l’acte interpretant Uzúl el-msélmin de Camilo Pérez Monllor acompanyant una esquadra formada per membres de l’Associació Juvenil El Niu, encarregada d’organitzar la setmana anterior el festival de rock «Festiniu». Aquest acte central fester va comptar amb la participació de més de quatre-centes personesen una tarda assolellada en la que ningú presagiava la tempesta que sobrevindria al dia següent a la comarca.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: