La Unió Musical d’Alcoi celebra el 110º Aniversari

El proper dilluns 12 d’octubre a les 11.30 h. concert commemoratiu al Saló Rotonda del Círculo Industrial

110 Aniv.Unió MusicalLa Unió Musical d’Alcoi sota la batuta del seu titular, Gaspar Nadal Maronda, ha programat un concert commemoratiu pel 110º aniversari de la seua fundació que es celebra el dilluns 12 d’octubre a les 11.30 h. al Saló Rotonda del Círculo Industrial.

El programa consta de les següents obres: Paso al Moro de Federico Espí, fundador de l’entitat; Sinfonía India de Carlos Chávez; Suite Sincrónica de Ferrer Ferrán; The legend of Flathead Lake de Carl Wittrock; i Cent anys d’Unió de Rafael Mullor, pasdoble compost pel centenari de la Societat al 2005.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: