Un Joan Valls del 73, l’aposta teatral del Mig Any

«Un valset de l’antigor», sainet que es representa el 16 i 17 d’octubre

Joan Valls Jordà (Alcoi, 1917-1989)
Joan Valls Jordà (Alcoi, 1917-1989)

PMB. Dins dels actes culturals que es celebren amb motiu del Mig Any fester, apareix la representació del sainet de Joan Valls Un valset de l’antigor a càrrec del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi dirigit per Paco Aznar, que es pot veure al Teatre Salesià els dies 16 i 17 d’octubre.
Estrenat el 1973, va conèixer dues reposicions en 1976 i 1986. Totalment escrit en vers, el títol al·ludeix al famós «vals de las olas» que es cantava molt a finals del XIX amb lletres convenientment canviades segons l’acudit popular del moment. Es desenvolupa en plena «placeta del Carbó«, on apareix algun personatge conegut com és l’empresari Anselmo Aracil i tracta temes tan actuals com la crisi i els desnonaments, tot i que hagi passat més de quaranta anys de la seva creació.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: