47ª Assemblea General de la FSMCV i la XVI Gala Premis Euterpe a Benicàssim

Els dos esdeveniments es celebren el 17 i 18 d’octubre a la ciutat castellonenca

cartel asamblea_FINALFSMCV. La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) va presentar a Benicàssim, al costat de l’Ajuntament i a la Unió Musical Santa Cecília, la 47ª assemblea general i els XVI Premis Euterpe de la FSMCV amb el següent ordre del dia que convertirà a aquesta ciutat de Castelló en la capital de la música de la Comunitat Valenciana els dies 17 i 18 d’octubre que es prepara per a rebre a músics i directius de les 547 societats musicals que conformen el col·lectiu.
Susana Marqués, alcaldessa de Benicàssim, i Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, han donat a conèixer els detalls d’aquests dos esdeveniments en el saló d’actes de la Casa de Cultura. Marquès ha mostrat la seua satisfacció per acollir l’assemblea general i els Premis Euterpe, ha parlat dels valors de la música i ha manifestat que «el passat i present dels pobles de la Comunitat Valenciana no s’entenen sense la música» a la qual considera un senyal d’identitat.  D’entre 42 candidatures presentades han estat seleccionades els nominats per a nou categories que opten a rebre el reconeixement dels XVI Premis Euterpe que se celebraran en l’Hotel Orange Intur, el dissabte 17 d’octubre a les 21 h. Els premiats de l’any 2015 es donaran a conèixer durant l’acte de lliurament d’uns guardons que reten homenatge a persones, institucions i empreses públiques o privades destacades en l’impuls i desenvolupament de la música.
Rodríguez ha manifestat que «la FSMCV agraeix l’esforç, el treball i la col·laboració que presten l’Ajuntament, la Unió Musical Santa Cecília i la ciutat de Benicàssim per a la celebració de la seua assemblea i els Premis Euterpe que per primera vegada es realitzen junts»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: