Adrián Sellés Serra amplia els seus estudis musicals a Palma

Continua al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears

Adrián Sellés Serra (Alcoi, 1996)
Adrián Sellés Serra (Alcoi, 1996)

PMB. El trompetista de La Primitiva, Adrián Sellés Serra ha estat seleccionat per a continuar els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears a Palma. Durant aquest curs, estudiarà el Grau Superior en la especialitat de Trompeta amb el professor Samuel García Navarro i que, en l’actualitat, es també Ajuda de Solista en l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Fins ara, ha estudiat a Alcoi el Grau Professional a l’Escola de Música «Amando Blanquer» i al Conservatori Municipal «Juan Cantó» tenint com a mestres a Àngel Esteve i Alfonso Faus, respectivament.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: