«El Moteret», música entre amics de La Primitiva

Jordi Monllor dedica un pasdoble a Enrique Esteve, ambdós membres de la banda

Jordi Monllor i Enrique Esteve
Jordi Monllor i Enrique Esteve

PMB. El passat estiu, el clarinetista Jordi Monllor Oltra va compondre un pasdoble al seu amic Enrique Esteve Verdú, trompetista de La Primitiva. El seu títol, El Moteret fa al.lusió a l’afició i la passió pel món del motociclisme de la qual fa gala l’homenatjat; mentre que, l’altre motiu principal d’aquesta composició és l’ agraïment de l’autor cap al seu amic per la insistència d’estudiar música junts.

En paraules del seu autor, l’obra té de vegades «uns quants girs que poden recordar alguns autors de la casa» amb l’aparició d’un sol de trompeta en el trio, en clara referència a l’instrument d’EsteveEncara pendent d’una estrena oficial, el pasdoble va ser assajat cara al públic en el passat «ensayo» de la filà Mudèjars el 18 de setembre per la Xaranga Primitiva Juniors.

Una respuesta a ««El Moteret», música entre amics de La Primitiva»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: