La Societat Musical Nova guanya el Campionat Santa Cecília de futbet

Un grup de joves de La Primitiva va participar encara que no va poder ser la victòria

El "dream team" de La Primitiva (Foto: Vicente Pastor)
El «dream team» de La Primitiva (Foto: Vicente Pastor)

PMB. En el matí del diumenge 8 de novembre es va celebrar el campionat de futbet en honor de Santa Cecília al Poliesportiu Francisco Laporta amb la participació de les tres bandes locals i del Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà. La Primitiva va perdre el primer partit contra la Nova i empatat el segon contra la Unió Musical. Finalment, la final es va desenvolupar entre La Degollà i La Nova amb el resultat de 1 – 1, resolent amb la tanda de penals que ha estat favorable a la Nova amb el resultat de 3 – 2, donant l’enhorabona als jugadors de les quatre entitats per la seva participació en el campionat en un ambient distès i de germanor.

D’altra banda, les activitats lúdiques continuen el dissabte 14 amb el campionat de cotos de Santa Cecília en els salons del Club Social Apolo a les 10 h .; i el diumenge 15 a les 11 h. tennis de taula al Col·legi de les Carmelites.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: