Programació Santa Cecília 2015

Les dotze entitats musicals alcoianes ja tenen preparades les seues aportacions

Santa Cecília segons Orazio Gentileschi (1563-1639)
Santa Cecília segons Orazio Gentileschi (1563-1639)

PMB. La Comissió de Santa Cecília amb el patrocini de l’Ajuntament d’Alcoi ha preparat un programa de concerts en què col·laboren totes les entitats musicals. La sèrie arranca el 15 de novembre amb un concert de l’Agrupació Musical Serpis en el Círculo Industrial i finalitzarà el proper diumenge 29 de novembre al mateix escenari amb l’Orquestra de Plectre Harmònica Alcoiana.

El dia central de la festivitat es desenvoluparà el dissabte 21 de novembre amb una missa dedicada a la patrona a l’església de Sant Antoni i Sant Vicent en el qual participa l’Orquestra Simfònica i el Grup Cantors d’Alcoi; una cercavila en què intervenen els dolçainers de la Degolla, La Cordeta i Barxell, per donar pas al concert de les tres bandes al Teatre Calderón en què La Primitiva intervindrà en primer lloc juntament amb el guitarrista i dolçainer Hiroshi Fujii, acabat designat director de l’Himne de Festes per al 2016. Descàrrega programa PDF

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: