Retrat d’Hiroshi Fujii

Aquesta és la trajectòria professional d’Hiroshi Fujii que interpreta com dolçaina solista «Aljama» de Ferrer Ferran juntament amb la Primitiva al concert de Santa Cecília

 

Hiroshi Fujji (Kobe, Japó, 1970)
Hiroshi Fujji (Kobe, Japó, 1970) (Foto: Paco Grau)

CIM APOLO-Com.social. Comença a estudiar el piano quan tenia 6 anys amb Akemi Higuchi i des de l’any 1980 comença a estudiar la guitarra amb Shigueru Yamasaki.
El 1991 es desplaça a França per a continuar estudiant la guitarra amb Tania Chagnot a l’Escola Nacional de la Música de «L’Hay-Les-Roses» de Paris. A l’any següent, marxa a Alcoi per estudiar la guitarra amb el mestre alcoià José Luis González i el 1999 treu el diploma d’instrumentista de guitarra al Conservatori «Oscar Esplà» d’Alacant. Finalment, obté el títol professional al Conservatori de Mùsica «Juan Cantó» d’Alcoi. Ha rebut classes de guitarra amb David Russel, Manuel Babiloni, Thierry Laforge i Nakagawa Nobutaka i ha realitzat nombrosos concerts a Japó, França i Espanya.
El 1994 comença a estudiar la dolçaina amb Hipòlit Agulló i a partir de 1997 estudia amb Xavier Richart al Conservatori «José Iturbi» de València on acaba els estudis de dolçaina al juny de 2000. També ha donat classes de percussió amb Juan Ponsoda i de trompeta amb Masaki Tanaka.
Ha estat professor de la Escola de Música Tradicional «La Xafigà» de Muro, «Arreplegats» de Xixona, Escola de Música «Amando Blanquer», Grup El Barxell i Rebuig d’Alcoi.
L’any 2012 apareix com a actor en la sèrie de televisió El secreto de Puente Viejo i forma part del jurat del XI Certamen Internacional de Guitarra «Luys Milan». A l’any següent, organitza el primer homenatge al guitarrista Jose Luis González a Alcoi l’any 2013.
Aquest any és elegit el director de l’Himne de Festes de Moros i Cristians d’Alcoi per a l’any 2016.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: