Àngel Lluís Ferrando s’acomiada de la Societat Musical La Pau de Beneixama

1583+1: dies de música, vivències i gratitud és el títol de l’últim concert que ofereix la banda amb Ferrando com a director titular

Santa-Cecília-2015PMB. Havent estat com a director des del 2011, La Societat Musical La Pau de Beneixama ofereix el seu últim concert amb Àngel Lluís Ferrando com a titular, dins dels actes en commemoració de Santa Cecília amb el títol 1583 + 1: dies de música, vivències i gratitud.  Aquest concert té lloc el dissabte 28 de novembre a les 20 h. a l’Auditori Municipal de Beneixama.

El programa consta de dues parts amb el següent repertori: el pasdoble Porta de l’Aljorf de Ferran Campos Valdés; l’obertura de La forza del destino, de Giuseppe Verdi; Banja Luka de Jan de Haan; la cançó Nena! de Nena; l’obertura de La viuda valenciana de Katchaturian i l’obra Libertadores d’Óscar Navarro.

Els actes continuaran amb el tradicional «soparet del músic» i una festa; i al dia següent, una cercavila per a arrreplegar als nous educands seguit d’una missa i processó en honor a la patrona dels músics.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: