Muro homenatja a Pepe Esteve en els actes centrals a Santa Cecília

El 5 de desembre s’inaugura una sala amb el seu nom

cartell-santa-cecilia-2015Unió Musical de MuroAquesta Santa Cecília la dedica la Unió Musical de Muro a Pepe Esteve que al 2015 es celebrarien els 100 anys del seu naixement. Pepe “El mestre” ha segut el director que més anys ha estat al capdavant de la banda. Els actes centrals es concentren el cap de setmana del 5 i 6 de desembre amb la inauguració de la sala Pepe Esteve i un col.loqui sobre la seua figura a la seu de la banda. Una despertà, una cercavila i el concert que tindrà lloc al Centre Cultural Polivalent de Muro seran els actes prevists per al diumenge.

José Esteve Solbes (1915-1978) va ser director de la Unió Musical de Muro 35 anys, des de 1943 fins que una cruel malaltia acabà amb la vida del “Mestre” a principis del 78. Etapa intensa i plena de dedicació e il.lusió en la que la banda va creixer i evolucionar lenta però segura. Sota la seua batuta la banda va viure la dècada gloriosa dels certàmens amb setze primers premis, dotze segons, cinc tercers, dos quarts i dos accèssits.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: